Vloeistoffen

Nut en noodzaak van goed vloeistofadvies

Heeft u wel eens last van prikkende ogen direct na het inzetten van uw lenzen, een branderig gevoel in de ogen aan het einde van de dag of van rode ogen? Krijgt u de lenzen niet goed meer schoon of kunt u de lenzen niet de hele dag inhouden? Deze klachten kunnen komen door het gebruik van verkeerde vloeistof. Daarom is het belangrijk lenzen en vloeistof goed op elkaar af te stemmen.
Een goed vloeistofadvies verhoogt het draagcomfort van uw lenzen, kan klachten verminderen of voorkomen en is beter voor uw ogen. Uw vloeistof dient afgestemd te zijn op uw type lenzen, maar ook op de samenstelling van uw traanlaag en de manier waarop u met de lenzen om wil gaan. Tijdens een controle kijkt onze specialist ook altijd naar de combinatie van lenzen en vloeistof en zoekt altijd naar de optimale combinatie.

Verandering van vloeistof

Als u verandert van vloeistof, merkt u soms meteen verschil. Maar met name als een vloeistof minder goed schoonmaakt, merkt u dat in de meeste gevallen pas na langdurig dragen. Daarom raden wij aan om pas te veranderen van vloeistof na een gesprek met een van onze specialisten.  

Webwinkel

U kunt onze vloeistoffen in de winkel halen, maar natuurlijk ook via onze webwinkel aanschaffen.