Type bril

Het woord bril komt niet voor in onze naam, maar we zijn in brillen net zo goed als we in lenzen zijn. Door onze expertise en ervaring met lenzen kunnen we een bril exact afstemmen op uw lenssterkte, zodat u zonder problemen kunt afwisselen. Onze oogmeting is van hoge kwaliteit, maar ook onze collectie mag er zijn.

Collectie

Onze collectie bestaat uit de beste merken, waaronder Theo, Lindberg, Chanel, Tom Ford, Arotahi , Masunaga en Pro Design. Onze collectie is zorgvuldig opgebouwd, dus voor iedereen is er voldoende keuze. Ook voor kinderen beschikken we over minimaal vier merken per filiaal, waaronder Myou, Rayban Junior en Dutz Kids. Van ieder merk dat we voeren hebben we ruime keuze. Wij zorgen dat we altijd de topmodellen in onze collectie hebben. U grijpt bij ons niet mis.

Lenscollectie

Binnen onze eigen label collectie (de Lenscollectie) kunt u voor een zeer scherpe prijs een bril aanschaffen. U heeft ook in die collectie meer dan voldoende keuze uit hippe, leuke en trendy modellen, waarbij goed is gelet op kleur, pasvorm en kwaliteit.
 

Brilcontrole

Ook als u de bril niet bij ons aanschaft, kunt bij ons altijd een brilcontrole laten doen. Onze experts controleren graag uw sterkte en de afstelling van uw bril. Als u een Brilpas aanschaft is de brilcontrole gratis voor u.