Lens Concept

Het gemak en voordeel van maandelijkse betalingen

U kunt bij ons zeer eenvoudig en voordelig uw lenzen, vloeistoffen en controles aanschaffen. Dat doen wij via maandelijkse incasso. Wij noemen dat het Lensconcept.

Werking

Het werkt zeer eenvoudig. U geeft ons een machtiging voor een klein maandelijks bedrag. U krijgt daarvoor lenzen en vloeistoffen van ons. Dat gaat tot een vooraf vastgesteld maximum aantal lenzen en een maximum hoeveelheid vloeistoffen. De hoogte van het maandelijkse bedrag hangt af van welk type lenzen u draagt.

Gemak

Het Lensconcept systeem zorgt voor (gebruiks)gemak. Alles is inclusief. Lenzen, vloeistoffen en controles. U hoeft in de winkel niets meer af te rekenen, tenzij u meer producten afneemt dan waar u recht op heeft. U hoeft niet bij te betalen als u een nieuwe aanmeting nodig heeft. U wordt opgeroepen als het tijd is voor controle. Als u weer recht heeft op nieuwe lenzen kunt u deze zo meenemen.

Eenvoudig opzeggen

In veel gevallen zijn maandelijkse systemen moeilijk op te zeggen. Bij ons niet. U kunt binnen een maand opzeggen, zodra u de lenzen heeft afbetaald. Dus als u voor een halfjaar lenzen heeft meegenomen, kunt u na zes maandelijkse betalingen direct opzeggen.

Extra voordeel

Als u bij ons in lensconcept stapt, bespaart u minimaal tien procent ten opzichte van alles los aanschaffen. De Lenspas in inclusief, dus u kunt als conceptklant ook gebruik maken van alle bijkomende voordelen en kortingen, zoals 25 % korting op monturen en glazen.