Brilcontrole

Waarom

Een bril wordt gedragen. Na verloop van tijd kan uw bril vuil worden, afzakken, niet lekker meer zitten of niet goed meer kijken. Door uw bril te laten controleren kunt u ervoor zorgen dat uw bril lekker zit, schoon is en dat u goed met uw bril blijft kijken. Na een brilcontrole zit uw bril weer als nieuw.

Wanneer

Wij adviseren om minimaal één keer per twee jaar uw bril te laten controleren. Maar kom in ieder geval op brilcontrole als uw bril niet lekker zit, als u er niet goed mee kijkt of als u rode plekken op uw neus heeft als u de bril afzet.

Brilcontrole

Tijdens een brilcontrole kijken we of u nog goed door uw bril kijkt. Als u niet goed met uw bril kijkt, betekent dat niet altijd dat u nieuwe glazen nodig heeft. Het kan voldoende zijn om de afstelling van uw bril aan te passen, zodat u weer door het juiste gedeelte van uw glas kijkt. Wij controleren ook de afstelling van uw bril en maken uw bril schoon. Wij draaien de schroefjes aan en als het nodig is, vervangen wij tijdens de controle ook de neuspads van uw bril.

Kosten

Een brilcontrole bij Lens kost € 40. Brilcontroles zijn met de Lenspas, de Brilpas of voor klanten in ons maandbetaalsysteem Concept geheel kosteloos.

Afspraak

Als u een afspraak wilt maken kunt u via onze site een afspraak maken of contact opnemen met een van onze filialen.