Filosofie

Deskundige specialisten

U wordt bij ons geholpen door deskundige vakmensen. Wij zijn lensspecialisten. Wij behoren al vele jaren tot de absolute top in Nederland. Onze controles en oogmetingen zijn van hoge kwaliteit. Door middel van gespecialiseerde optometristen kunnen wij de beste zorg bieden voor uw lenzen en ogen.

Specialisatie in lenzen

Als wij lenzen aanmeten, doen wij dat met een zeer grote kans op succes. Landelijk stopt veertig procent van de nieuwe contactlensdragers binnen een jaar weer met het dragen van lenzen. Bij ons is dat maar zes procent. Wij geloven dat scherp zicht en comfortabel lenzen dragen voor iedereen binnen handbereik is.
Onze optometristen meten niet alleen zachte lenzen en harde lenzen aan, maar ook lenzen zoals nachtlenzensclerale lenzen en myopie-remmende lenzen. Dit betreft zowel lenzen van cosmetische (zonder medische noodzaak) en medische (met medische noodzaak) aard.

Zorg

Wij zorgen graag voor u en voor uw ogen. Om ons heen zien wij steeds meer dat lenzen zonder controles geleverd worden. Wij blijven voorstander van regelmatige controles, voor uw eigen veiligheid. Wij willen uw ogen daarom minimaal 1 keer per jaar controleren.

Scherpe prijzen

U betaalt voor wat u afneemt. Koopt u lenzen, dan betaalt u lenzen. Wilt u aanmeting, betaalt u een aanmeting. Wilt u een controle, dan betaalt u een controle. Deze simpele en heldere manier van prijzen zorgt dat u precies weet waar u voor betaalt. En wij kunnen laten zien dat een echte specialist niet duur hoeft te zijn.

Voordeel voor vaste klanten

U kunt als vaste klant extra voordeel krijgen. Daarom hebben we de Servicepassen bedacht. Met onze servicepassen (Brilpas of Lenspas) bent u verzekerd van goede zorg, deskundig advies en scherpe prijzen.

Principe van de servicepassen

Het principe van onze servicepassen is heel simpel. U betaalt een vast bedrag per jaar. Daarvoor krijgt u zoveel controles als u wilt. Op alle overige producten en diensten van Lens krijgt u zoveel korting, dat onze prijzen te vergelijken zijn met de laagste prijzen in de markt, zowel voor lenzen en vloeistof als voor glazen, monturen en zonnebrillen.

Samengevat: u bent vaste klant en wij zorgen ervoor dat u niet teveel betaalt.