Zonnebrillen

Ruime collectie topmerken

Voor zonnebrillen bent u bij ons aan het goede adres. Wij beschikken over alle topmerken, die wij in ruime mate op voorraad hebben. Denkt u daarbij aan:

 • Celine
 • Chanel
 • INVU
 • Lens
 • Maui Jim
 • Persol
 • Polaroid
 • Prada
 • Rayban
 • Serengeti
 • Tom Ford

Gepolariseerde glazen

Gepolariseerde glazen geven extra rust aan de ogen door hinderlijke schittering van licht te filteren. Ideaal tijdens het autorijden, maar ook tijdens het water- en wintersporten. Sommige topmerken hebben vrijwel standaard gepolariseerde glazen zoals Maui Jim en Serengeti, maar ook merken zoals Rayban en Persol bieden zonnebrillen aan met deze glazen. Vraag een van onze werknemers voor meer informatie. 


Zonnebrillen op sterkte

U kunt bij ons natuurlijk terecht voor zonnebrillen op sterkte. Dankzij onze glasleverancier HOYA kunnen wij u de beste keuzes aanbieden in zonnebrillen op sterkte. Dankzij moderne slijptechnieken kunnen in bijna alle merkzonnebrillen zonneglazen op sterkte worden gemonteerd. Groot voordeel is dat u dan met een zonnebril net zo goed ziet als met uw ‘gewone’ bril. Wilt u glazen die egaal gekleurd of juist in kleur verlopend zijn? Een speciale coating? Of zoek u polariserende- of trendy spiegelglazen? De keuze is groot en een zonnebril in uw eigen sterkte hoeft zeker niet duur te zijn.

Speciale ‘inside’ coating
Doordat we bij een zonnebril tegen de achterzijde van donkere glazen aankijken, kunnen er reflecties ontstaan die bij een bepaalde lichtinval uw eigen ogen zichtbaar kunnen maken. Bovendien kan licht via de achterzijde van de glazen in het oog reflecteren. Daarom is het erg nuttig om zonneglazen aan de achterzijde te ontspiegelen.

HOYA Polarized
Wilt u meer contrast en hinderlijke schitteringen tegengaan? Met HOYA Polarized bieden wij de perfecte oplossing. Deze zonneglazen zijn speciaal ontwikkeld om het horizontale gepolariseerde licht weg te filteren. Dit zorgt voor een contrastrijk beeld met heldere kleuren, zonder vervelende schitteringen.


Extra keuze tijdens actieweken

In ieder filiaal houden we regelmatig actieweken waar we van een paar merken de volledige collectie hebben. Dus alle modellen in alle kleuren en maten die op dat moment leverbaar zijn. Dat bied u dus nog meer keuze.


Extra voordeel voor vaste klanten

Vaste klanten van Lens ontvangen extra voordeel. Als u in ons conceptsysteem zit of over een Lenspas of Brilpas beschikt, krijgt u 10 % korting op zonnebrillen.


Advies door en service van specialisten

Naast de grote, goed samengestelde collectie en de 10 % extra korting, zijn er een aantal extra voordelen aan het kopen van een zonnebril bij Lens. U krijgt bij ons deskundig advies tijdens de verkoop en de bril wordt goed en vakkundig afgesteld. U kunt bij ons onderdelen nabestellen en kleine reparaties laten uitvoeren. Met de brilpas krijgt u korting op onderdelen en zijn kleine reparaties gratis.


Ruilen mogelijk binnen vijf werkdagen

Lens heeft nog een unieke service als u een zonnebril bij ons koopt. Wij bieden wij de mogelijkheid om een zonnebril binnen 5 werkdagen na aanschaf om te ruilen. De zonnebril mag dan niet afgesteld zijn en moet onbeschadigd en met originele koker ingeleverd worden.