Verbouwing

Lens Deventer gaat verhuizen

Ja, we gaan verhuizen. Maar gelukkig hoeft u niet ver te zoeken. We schuiven één deurtje op en gaan in het pand zitten waar eerst Ziengs schoenen gevestigd was. Ons telefoonnummer en emailadres blijven gelijk. U kunt tot en met zaterdag 7 maart terecht in ons bestaande pand op de Broederenstraat 30. Van 9 tot en met 11 maart zijn we gesloten vanwege het verhuizen. Vanaf donderdag 12 maart gaan we weer open op onze nieuwe locatie.

Veel beter toegankelijk 

Voor u wordt alles makkelijker. In ons nieuwe pand hoeft u geen trappen meer op of af voor een meting. Alles is gelijkvloers en uitstekend toegankelijk met een rolstoel.

Brillen aan de voorzijde

U hoeft niet meer aan de achterkant van de winkel te zijn voor onze brillen. Voortaan loopt u eerst door onze brilafdeling voordat u richting de lenzen gaat. Niet alleen zijn onze monturen beter te zien, maar we richten ons assortiment ook anders in. Met exclusieve en speciale designersmerken als het kleurrijke Johann von Goisern en het stijvolle Markus T en de natuurlijke materialen hout en hoorn van Tiotata. Exclusieve modemerken zoals Tom Ford, Prada en Giorgio Armani krijgen uiteraard een mooie plek, alsmede de mooie en stijvolle brillen van Arotahi.

Zonnebrillen krijgen alle ruimte

Zoals u van ons gewend bent, ruimen we ook in ons nieuwe filiaal meer dan voldoende ruimte in voor de Rayban zonnebrillen. Ook geven we extra aandacht aan de uitstekende zonnebrillen van Serengeti en Maui Jim. 

Kinderbrillen flink uitgebreid

U kunt nu al uit flink wat kinderbrillen kiezen als u onze winkel bezoekt, maar na de verhuizing hebben we nog meer ruimte voor onze kinderbrillen. Leuke kleuren in alle maten, lekker stevig én voor een hele mooie prijs.

Binoculair meten uitgebreid

U kunt vanaf 12 maart terecht voor uitgebreide binoculaire metingen voor problemen die te maken hebben met fixatie disperatie., We hebben nieuwe apparatuur waardoor we nog betere onderzoeken kunnen doen. Ook voor prisma metingen bent u bij ons aan het goede adres.

Meer mogelijkheden voor maatwerk

Als u een bril heeft uitgezocht, zijn er in ons nieuwe filiaal nóg meer mogelijkheden om de verschillende parameters van uw montuur te meten en in kaart te brengen en dit te verwerken in uw glazen. We waren al de specialist in maatwerk, maar de mogelijkheden zijn straks nog groter.

Wat goed is, blijft

We blijven uiteraard de specialist in lenzen. Dat verdwijnt niet. We houden onze grote voorraad lenzen, onze speciale apparatuur voor het doen van aanmetingen en screeningen en natuurlijk blijft u ook alle vertrouwde gezichten van het team zien. Dus alles wat goed is blijft.

Uitverkoop tot en met 7 maart

Om de verhuizing zo eenvoudig mogelijk te maken, proberen we zo veel mogelijk monturen te verkopen. Tot en met 7 maart heeft u de mogelijkheid om te profiteren van onze verbouwingsuitverkoop op monturen.

Vragen?

Heeft u vragen, aarzel dan niet te bellen naar Lens Deventer 0570-613737. U kunt uiteraard ook mailen naar deventer@lens.nl