Lens Arnhem: dé speciaalzaak in lenzen, brillen en optometrie

Bij onze vestiging in Arnhem zit u meer dan goed voor alles op het gebied van scherp zicht. Lens is niet voor niets al 50 jaar toonaangevend in de wereld van contactlenzen. Onze getrainde contactlensspecialisten zetten graag hun expertise in om onze klanten het beste zicht en kijkcomfort te bieden. Daarbij kunt u ook voor de complexere oogcorrecties of specialistische lenzen zoals myopie-remmende lenzen, sclerale lenzen of nachtlenzen  bij ons terecht. Maar er is meer, zo meten we u ook met veel vakkennis een goede bril aan en zijn we gespecialiseerd in fixatie disparatie, prisma, myopie en hooroplossingen. Daarnaast vindt u bij ons ook een topcollectie brillen en zonnebrillen.
Woont in de omgeving Arnhem, Huissen, Velp of Westervoort, maak dan een afspraak in onze winkel.

Specialisatie in fixatie disparatie en myopie-controle in Arnhem
Fixatie disparatie is een oogafwijking die te maken heeft met de samenwerking van de ogen. Als de ogen niet goed samenwerken, ontstaan er vervelende oogklachten zoals als wazig- en/of dubbel zien en duizeligheid. Onze fixatie disparatie-specialist heeft alle knowhow in huis om deze klachten professioneel te behandelen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in myopie-controle. Bijziendheid bij kinderen neemt de laatste jaren verontrustend toe, met als belangrijke oorzaak de digitale wereld met intensief schermgebruik.  Bijziendheid kan op latere leeftijd leiden tot ernstige zichtproblemen dus het heeft onze volle aandacht. Kom langs bij onze myopie- expert om de ogen van uw kind te laten checken. 

Oogstrelende collectie brillen en zonnebrillen bij opticien Lens Arnhem 
Heeft u liever een bril dan contactlenzen? Ook dan kunt u langskomen bij onze winkel in Arnhem. Na de nauwkeurige oogmeting door onze optometrist kiest u een mooi montuur en wij zorgen voor de juiste brillenglazen. Lens werkt met glazen van de gerenommeerde merken Zeiss en HOYA. Uiteraard volledig afgestemd op uw ogen dus maximaal zicht gegarandeerd. In onze winkel vindt u een uitgebreide collectie luxe monturen van o.a. Tom Ford, Johann von Goisern, Celine, Prada, Giorgio Armani, Vanni, Markus T, Masunaga, Pro Design, Dutz, Persol, Serengeti, Maui Jim en Ray-Ban. 

Zoekt u een audicien in Arnhem? 
Twijfelt u aan uw gehoor en wilt u een hoortest laten doen, zoekt u gehoorbescherming of een nieuw hoorapparaat? Maak dan een afspraak bij onze audicien. Wij geven u graag advies over de beste hooroplossing. Ook met vragen kunt u altijd even binnenstappen in onze winkel in Arnhem.


Al 50 jaar een begrip in de optiekwereld
Lens Arnhem is onderdeel van Lens groep, met negen vestigingen door heel Nederland. Met gepaste trots kunnen we zeggen dat ons bedrijf tot de absolute top in Nederland behoort. We volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet en spelen snel in op veranderingen. In combinatie met intensieve scholingen van onze gediplomeerde contactlensspecialisten, optometristen en opticiens kunt u erop vertrouwen dat u de beste lenzen, brillenglazen en/of oogzorg krijgt. En betaalbaar bovendien! 

Contact: 
Nieuwstraat 3 
6811 HT Arnhem
026-4421421
arnhem@lens.nl