Vakopticien in Culemborg voor uw nieuwe bril, lenzen of oogzorg

Bent op zoek naar een goede opticien in de regio Culemborg en Wijk bij Duurstede? Maak dan een afspraak bij de vestiging van Lens in Culemborg. De roots van de Lens-groep liggen bij contactlenzen. Al 50 jaar lopen wij voorop bij alle ontwikkelingen en veranderingen in deze markt. U vindt bij ons zachte-, harde- en multifocale lenzen maar ook voor nachtlenzen, sclerale lenzen of myopie-remmende lenzen kunt u bij ons langskomen. Daarnaast zijn wij ook zeer ervaren in het aanmeten van de juiste brillenglazen. We werken uitsluitend met A-kwaliteit merken zoals HOYA en Zeiss. Onze gediplomeerde optometristen en contactlensspecialisten worden intensief getraind en bijgeschoold om u het beste zicht en high-end oogzorg te kunnen bieden. Ook kunt u bij ons terecht voor myopie-controle om bijziendheid bij kinderen af te remmen. Kortom: of het nu gaat om een oogmeting, lenzen, een bril of ooggezondheid, bij Lens zijn uw ogen in ervaren handen. Premium kwaliteit en een dito service, en dat alles voor een heldere, transparante prijs.

Professionele oogmeting in Culemborg
Iedereen is welkom bij Lens Culemborg. Wij staan voor u klaar met deskundig advies en klantgerichte service. De weg naar goede contactlenzen of een nieuwe bril start altijd met een nauwkeurige oogmeting. Onze kennis en ervaring plus geavanceerde apparatuur maken dat we een meer dan goed beeld krijgen van uw ogen, zowel qua zichtcorrectie en ooggezondheid. Afhankelijk van de uitkomst, uw wensen en uw levensstijl krijgt u van onze optometrist of opticien advies over de beste kijkoplossing.

Myopie-expert voor bijziendheid bij kinderen
Bijziendheid onder kinderen neemt het laatste decennium enorm toe. Dit wordt voor een belangrijke deel veroorzaakt door de digitale wereld met intensief schermgebruik waarin veel kinderen opgroeien. Bijziendheid op jonge leeftijd, kan op latere leeftijd voor ernstige oogafwijkingen zorgen. Des te meer reden om kinderogen goed en geregeld te laten checken door onze myopie-expert.

Lens Culemborg: uw opticien voor een nieuwe bril
Liever een bril in plaats van lenzen? Wij werken met eersteklas brillenglazen die door onze opticien 100% op uw ogen worden afgestemd. U vindt u bij een uitgebreide collectie monturen van high-end merken zoals Lindberg, JF-Rey, Masunaga, Pro Design, Serengeti, en Esprit. Ook voor een mooie zonnebril (op sterkte) kunt u bij ons terecht. Onze opticiens stellen de collectie met zorg samen zodat we voor ieder wat wils hebben. Benieuwd of er iets voor u bijzit? Loop gewoon eens binnen om rond te kijken en vrijblijvend te passen. 


Lens: al 50 jaar een begrip in de optiekwereld
Lens Culemborg is onderdeel van Lens groep, met negen vestigingen door heel Nederland. Met gepaste trots kunnen we zeggen dat ons bedrijf tot de absolute top in Nederland behoort. We volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet en spelen snel in op veranderingen. In combinatie met intensieve scholingen van onze gediplomeerde contactlensspecialisten, optometristen en opticiens kunt u erop vertrouwen dat u de beste lenzen, brillenglazen en/of oogzorg krijgt. En betaalbaar bovendien!

Contact:
Varkensmarkt 15
4101 CK Culemborg
0345-520000
culemborg@lens.nl