Lens Deventer: vakopticien voor lenzen, brillen en Oogzorg

Lens aan de Broederenstraat 26 bestaat al sinds 1973 en is dé vakopticien voor Deventer en omstreken. Dagelijks staat er een team aan optiekprofessionals klaar om onze klanten persoonlijk advies te geven over contactlenzen, een nieuwe bril, zonneglazen op sterkte of de juiste oogzorg. Naast onze opticien, optometrist en contactlensspecialist hebben we ook een myopie-expert in dienst voor de behandeling van bijziendheid bij kinderen en een specialist in de oogafwijking fixatie disparatie. Dankzij de nauwe samenwerking met het Deventer ziekenhuis en het Twenteborg ziekenhuis in Almelo kunnen we bij noodzaak snel voor u schakelen met de oogartsen. Lensdragers op basis van een medische indicatie weten ook de weg naar onze winkel goed te vinden. Kortom: als u op zoek bent naar goede opticien in de regio Deventer, Twello, Bathmen of Schalkhaar, maak dan een afspraak.

Speciaalzaak voor (medische) contactlenzen en brillen in Deventer
Om u de juiste (medische) lenzen of een goede bril aan te meten, zetten wij graag onze expertise in. Na een uitgebreide oogmeting met de innovatieve apparatuur, krijgt u van ons advies op maat. Door ons brede assortiment lenzen, brillenglazen van Zeiss en HOYA en monturen in verschillende prijsklassen hebben wij voor nagenoeg ieders portemonnee een passende zichtoplossing. In onze brillencollectie vindt u o.a. de volgende merken Tom Ford, Johann von Goisern, Giorgio Armani, Markus T, Masunaga, Pro Design, Ray-Ban RX, Serengeti, Maui Jim en Ray-Ban.

Myopie-expert om bijziendheid bij kinderen te remmen
Bijziendheid bij kinderen neemt de laatste jaren enorm toe. De oorzaak hiervoor is voor een groot deel terug te herleiden naar de huidige digitale levensstijl waarbij kinderen veel en langdurig op korte afstand naar digitale schermen turen. Maakt u zich zorgen over het zicht van uw kind en wilt u zijn/haar ogen preventief laten screenen, maak dan een afspraak.

Koploper in lenzen, brillen en oogzorg 
De ontwikkelingen in de optiekwereld volgen zich in rap tempo op. Naast dat onze gediplomeerde optometristen en contactlensspecialisten hoog zijn opgeleid en een flinke dosis ervaring hebben, houden wij onze kennis up-to-date met periodieke trainingen en intensieve bijscholingen. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd de beste kijkoplossing en oogzorg krijgt, volgens de allernieuwste technieken. 

Meer weten wat onze specialisten van opticien Lens voor u kunnen betekenen? Stuur ons een berichtje of kom vrijblijvend langs bij onze winkel in Deventer! 


Lens: al 50 jaar een begrip in de optiekwereld
Lens Deventer is onderdeel van Lens groep, met negen vestigingen door heel Nederland. Met gepaste trots kunnen we zeggen dat ons bedrijf tot de absolute top in Nederland behoort. We volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet en spelen snel in op veranderingen. In combinatie met intensieve scholingen van onze gediplomeerde contactlensspecialisten, optometristen en opticiens kunt u erop vertrouwen dat u de beste lenzen, brillenglazen en/of oogzorg krijgt. En betaalbaar bovendien! 

Contact
Broederenstraat 26
7411 LB Deventer
0570-613737
deventer@lens.nl