Acties

Gratis aanmeting daglenzen bij aanschaf van een bril

Als u brildragend bent, weet u hoe lastig het is om met uw bril in de regen te fietsen, te zwemmen of naar de sauna te gaan. Ook het sporten is niet altijd even ideaal met een bril. In dat geval kunnen contactlenzen u een oplossing bieden. Daglenzen voor éénmalig gebruik. Voor uw activiteit zet u uw lenzen in en na uw activiteit gooit u de lenzen weg. Simpel en makkelijk. U ziet goed, ook zonder bril.

Daglenzen zijn er zelfs met leesondersteuning, dus als u met daglenzen nog wat wilt kunnen lezen, behoort dat ook tot de mogelijkheden. Een krant uitspellen is wellicht wat te veel gevraagd, maar afhankelijk van uw sterkte is uw leesbehoefte voor een deel best op te lossen.

Om de drempel voor u iets te verlagen, bieden wij u een gratis aanmeting daglenzen aan, inclusief een aantal probeerlenzen en een instructie als u nog nooit eerder lenzen heeft gedragen. Natuurlijk controleren we de lenzen na een aantal dagen. Want als u bij Lens lenzen laat aanmeten, doen we dat ook goed! Deze controle na een paar dagen dragen is ook gratis.

Mocht u daarna lenzen willen aanschaffen, kunt u het beste uw brilpas om laten zetten in een lenspas, om zo gebruik te maken van de kortingen op lenzen en gratis lenscontroles.

Voordeel voor iedereen!

Uiteraard zijn we erg blij dat we veel klanten hebben die positieve verhalen over ons vertellen en andere mensen adviseren naar Lens te gaan, waardoor wij weer nieuwe klanten krijgen. Als mogelijke beloning hebben we de tien plus tien actie bedacht. De actie werkt erg simpel. Als u Lens adviseert bij iemand anders die voorheen nog geen klant is geweest bij Lens en die nieuwe klant schaft voor minimaal honderd euro nieuwe lenzen of een nieuwe bril aan, krijgt u beide tien procent korting. U kunt de tien procent korting éénmalig inzetten op een product of dienst naar keuze.

Beperkende voorwaarden:
  • Tien procent korting is zowel voor de nieuwe klant als voor u
  • Een nieuwe klant dient voor minimaal honderd euro bril of lenzen aan te schaffen
  • Nieuwe klant is voorheen minimaal 5 jaar geen klant geweest bij Lens
  • Tien procent korting is niet in combinatie te gebruiken met andere acties en aanbiedingen
  • Tien procent korting is éénmalig inzetbaar op een product of dienst naar keuze
  • Eigen kinderen t/m 17 jaar zijn uitgezonderd vanwege het voordeel via de lens- of brilpas