Uw lenzenspecialist, opticien en audicien in Rotterdam

Overweegt u contactlenzen, bent u op zoek naar een nieuwe bril of twijfelt u aan uw zicht en wilt u een hypernauwkeurige oogmeting laten uitvoeren? Maak dan een afspraak bij Lens Rotterdam. Door ons ervaren team aan gediplomeerde optometristen, contactlensspecialisten en opticiens kunnen wij u altijd de beste kijkoplossing bieden. Als onderdeel van de Lens-groep kunt u vertrouwen op onze specialistische kennis, een hoog servicelevel en A-kwaliteit brillen, lenzen en oogzorgproducten. En dat alles voor een heldere, scherpe prijs. Wij hebben al veel mensen uit Rotterdam en omgeving geholpen aan scherp zicht. Voor uw gehoor kunt u terecht bij onze gediplomeerde audicien. Zien we u binnenkort in onze winkel aan de Statenweg in Rotterdam-Blijdorp?

Vakopticien in Rotterdam-Blijdorp
Er zijn opticiens en opticiens. Bij Lens Rotterdam zult u met eigen ogen ervaren dat wij een speciaalzaak zijn die het maximale uit uw zicht kan halen. Niet voor niets bestaat Lens al 50 jaar, groeien we door met nieuwe vestigingen en hebben we met trots een mooi portfolio aan trouwe klanten opgebouwd. We starten met een professionele oogmeting met de nieuwste apparatuur die inzicht geeft in de benodigde zichtcorrectie en de gezondheid van uw ogen. Onze contactlensspecialist of opticien weet aan de hand van de uitkomsten en uw voorkeur voor u de perfecte zichtoplossing te bieden, passend bij uw levensstijl. Of het nu hoogwaardige contactlenzen zijn of een bril met gepersonaliseerde brillenglazen van Zeiss of HOYA, maximaal zicht gegarandeerd. Binnen onze brillencollectie valt ook veel te kiezen. Bekende merken zoals Lindberg, Theo, Vanni, Giorgio Armani, Johann von Goisern, Lunor, Pro Design, Ray- Ban RX, Serengeti, Maui Jim, en Ray-Ban en tal van stijlen maken dat veel mensen onze winkel weten te vinden voor een mooie bril of zonnebril.

Rotterdams’ specialist voor fixatie disparatie en prisma
Fixatie disparatie is een oogaandoening waarbij de ogen niet goed samenwerken. Dit leidt tot hinderlijke oogklachten zoals wazig- of dubbelzien, sterke hoofdpijn en duizeligheid. Bij Lens Rotterdam hebben we twee optometristen in dienst die u hiermee helpen: een fixatie disparatie- specialist en een prisma-specialist.

Gediplomeerd audicien in Rotterdam-Blijdorp voor een goed gehoor
Naast ogen zijn we bij Lens Rotterdam ook thuis in de wereld van gehooroplossingen. Na een professionele gehoortest geeft onze audicien u graag advies op maat over het beste hoortoestel. Gehoorapparaten zijn er in allerlei modellen zoals in het oor (IHO) en achter het oor (AHO), verschillende groottes en prijscategorieën. Onze collectie hoortoestellen is breed dus u kunt ook vast slagen voor het juiste gehoorapparaat.


Lens: al 50 jaar een begrip in de optiekwereld
Lens Rotterdam is onderdeel van Lens groep, met negen vestigingen door heel Nederland. Met gepaste trots kunnen we zeggen dat ons bedrijf tot de absolute top in Nederland behoort. We volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet en spelen snel in op veranderingen. In combinatie met intensieve scholingen van onze gediplomeerde contactlensspecialisten, optometristen en opticiens kunt u erop vertrouwen dat u de beste lenzen, brillenglazen en/of oogzorg krijgt. En betaalbaar bovendien!

Contact: 

Statenweg 108e
3039 JK Rotterdam
010-4666052
rotterdam@lens.nl