Lens Berkel en Rodenrijs: gediplomeerd audicien en opticien

In ons filiaal in Berkel en Rodenrijs kunt u terecht voor alles op het gebied van hoortoestellen, lenzen, brillen, zonnebrillen en deskundige oogzorg. Een sterk team bestaande uit een audicien, opticien, contactlensspecialist en optometrist biedt u specialistische oor- en oogzorg in de breedste zin van het woord. Door intensieve trainingen en bijscholingen volgen wij de ontwikkelingen in de markt op de voet en kunt u erop rekenen dat u met maximaal gehoor en/of zicht de winkel uitloopt. Dus als u woont in de regio Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Pijnacker en Rotterdam-Schiebroek en op zoek bent naar een goede audicien of opticien, kom dan snel langs in onze winkel.

Een slecht gehoor? Maak een afspraak bij onze audicien
Uw gehoor is bij Lens in goede handen. Onze gediplomeerde audicien zet graag zijn expertise in om een professionele hoortest uit te voeren en u, indien nodig, een goed gehoorapparaat aan te meten. Wij hebben in de regio Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Pijnacker en Rotterdam-Schiebroek al veel mensen aan een goed hoortoestel geholpen. Ook vindt u in onze winkel een goed assortiment aan gehoorbescherming voor bijvoorbeeld op uw werk of festivals.

Specialist in contactlenzen
Lenzen als kijkoplossing zijn alledaags geworden. Het aanmeten van de juiste contactlenzen en goede periodieke oogcontroles blijven echter een vak apart. Onze contactlensspecialisten verstaan hun vak en volgen met passie intensieve trainingen om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen. Dát plus een uitgebreid assortiment lenzen vertaalt zich voor u door in haarscherp zicht en draagcomfort. Ook kunt u bij ons langskomen voor complexere zichtcorrecties of specialistische lenzen zoals sclerale lenzen, myopie-remmende lenzen of nachtlenzen.

Vakopticien voor een goede bril
Liever een bril dan lenzen? Ook dan kunt u rekenen op de expertise van onze opticien. Na de professionele oogmeting worden de brillenglazen tot in detail op uw ogen afgestemd. We werken hiervoor uitsluitend met premium merken zoals HOYA en Zeiss. U kiest een mooi montuur en wij zorgen vervolgens voor de ultieme fit. Een greep uit onze merkencollectie: Lunor, Johann von Goisern, Ray-Ban RX, Pro Design, Serengeti, Maui Jim en Ray-Ban.


Lens: al 50 jaar een begrip in de optiekwereld 
Lens Berkel en Rodenrijs is onderdeel van Lens groep, met negen vestigingen door heel Nederland. Met gepaste trots kunnen we zeggen dat ons bedrijf tot de absolute top in Nederland behoort. We volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet en spelen snel in op veranderingen. In combinatie met intensieve scholingen van onze gediplomeerde contactlensspecialisten, optometristen en opticiens kunt u erop vertrouwen dat u de beste lenzen, brillenglazen en/of oogzorg krijgt. En betaalbaar bovendien. 

Contact
Wilhelminastraat 24
2651 DL Berkel en Rodenrijs
010-5120800
berkel@lens.nl