Opticien Lens Vianen: specialist in contactlenzen, brillen, oogzorg en horen

In ons filiaal Vianen staat een team gedreven opticiens, contactlensspecialisten, optometristen en audiciens voor u klaar om u de beste kijk en hoor oplossing te bieden. Al 50 jaar staat Lens vooraan bij alle ontwikkelingen in de wereld van contactlenzen en daar plukken onze klanten de vruchten van. Specialistische kennis en jarenlange ervaring zorgen voor scherp zicht en 100% draagcomfort. Ook voor complexere oogafwijkingen kunt u onze expertise inschakelen. Na een deskundige aanmeting vertellen wij u graag welke lenzen het beste bij uw ogen passen. Heeft u liever een bril? Natuurlijk kunt u daarbij ook op ons rekenen. Met onze kennis en de topglazen van Zeiss en HOYA geven wij uw ogen maximaal zicht. Kortom: als u woont in de regio Vianen, Nieuwegein, Houten of IJsselstein of omstreken, kies dan voor Lens als uw vakspecialist!

Contactlensspecialist, optometrist en myopie-expert in Vianen
Bij Lens zijn we er voor iedereen en daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan zichtoplossingen. Geeft u de voorkeur aan lenzen? Maak dan een afspraak met onze ervaren contactlensspecialist voor een aanmeting. Onze opticien helpt u graag aan een op maat gemaakte bril en als u oogklachten heeft, kunt u bij één van onze optometristen terecht voor deskundige oogzorg. Ook kunt u rekenen op onze expertise bij myopie. Bijziendheid bij kinderen neemt de laatste jaren verontrustend toe door onder andere intensief schermgebruik. Op latere leeftijd kan dit leiden tot ernstige zichtproblemen dus het is zaak om dit vroegtijdig te remmen. 

Uitgebreide collectie brillen en zonnebrillen
Onze monturencollectie wordt elk jaar met veel aandacht en gevoel voor trends en stijl samengesteld. U heeft dan ook veel keuze uit modellen, kleuren, materialen en merken. Topkwaliteit is ons streven. Neem vrijblijvend een kijkje in onze collectie brillen en zonnebrillen met merken zoals Lindberg, Jaguar, Pro Design, Ray-Ban, Serengeti,  en Esprit.

Ook audicien bij Lens Vianen 
In onze Vianen-vestiging zetten we niet alleen de stap extra voor goed zicht, maar ook voor een goed gehoor. Onze gediplomeerde audicien is er voor een vakkundige hoortest bij gehoorproblemen of andere hoorvragen. In ons assortiment hebben we tal van hoortoestellen in meerdere vormen en prijsklassen zodat er voor nagenoeg iedereen een passend gehoorapparaat verkrijgbaar is. Ook voor gehoorbescherming kunt u bij ons langskomen. 


Lens: al 50 jaar een begrip in de optiekwereld

Lens Vianen is onderdeel van Lens groep, met negen vestigingen door heel Nederland. Met gepaste trots kunnen we zeggen dat ons bedrijf tot de absolute top in Nederland behoort. We volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet en spelen snel in op veranderingen. In combinatie met intensieve scholingen van onze gediplomeerde contactlensspecialisten, optometristen en opticiens kunt u erop vertrouwen dat u de beste lenzen, brillenglazen en/of oogzorg krijgt. En betaalbaar bovendien! 

Contact: 

Voorstraat 98
4132 AT Vianen
0347-373500
vianen@lens.nl