Lens Fine Maandlens 6-pack

Hoeveelheid Prijs per eenheid
Tot 1
€ 37,50*
Tot 3
€ 34,23*
Vanaf 4
€ 31,45*
Kies je lenseigenschappen
Oog
8.4
8.4
14.2
14.2
Productnummer: 240
**De definitieve prijzen zie je in je winkelwagentje nadat eventuele kortingen zijn toegepast.
Productinformatie "Lens Fine Maandlens 6-pack"

De Lens Fine maandlens is een hele goede lens. De Lens Fine lenzen helpen om ogen helder en gezond te houden. Ze bezitten een uitzonderlijk vermogen om vochtig te blijven en veel zuurstof door het lensmateriaal te laten passeren, dankzij een unieke samenstelling. Het is zeer belangrijk om voldoende zuurstof naar het oog toe te laten, want het oog haalt zijn voeding uit de zuurstof. Het materiaal van de Lens Fine maandlens houdt daarnaast het vocht in de lens vast en voelt daarom de hele dag door comfortabel aan. Het is een zachte flexibele lens, die ook uw ogen nog eens extra beschermt door een ingebouwd UV-filter. Dit vervangt natuurlijk niet een zonnebril, omdat de lenzen maar een klein deel van het oog beschermen. Het is daarom te adviseren om alsnog gepaste uv-absorberende oogbescherming te gebruiken. Kortom, een fijn materiaal.

Op dit product is volumekorting van toepassing. Vanaf 2 sixpacks (gelijke sterkte) krijgt u 7,5 % korting. Vanaf 4 sixpacks (gelijke sterkte) 15 %. Met de lenspas krijgt u nog 10 % extra korting. Als u inlogt en over een actieve lenspas beschikt, worden de prijzen met lenspaskorting getoond.

Lenzen dienen altijd voorgeschreven te worden door een lensspecialist. Het veranderen van sterkte of andere gegevens van uw lenzen zonder overleg met uw lensspecialist kan klachten veroorzaken en wordt door ons afgeraden. U dient uw ogen minimaal 1 maal per jaar te laten controleren door een lensspecialist om verantwoord lenzen dragen mogelijk te maken.

 

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.