Complete zorg

Bij Lens bieden wij een complete zorg voor uw ogen en oren. Met onze optometristen, audiciens, opticiens en contactlensspecialisten zoeken wij de beste oplossing die past bij uw probleem. Bij Lens werken wij met gecertificeerde optometristen, gediplomeerde opticiens en star-geregistreerde audiciens wat betekent dat u de hoogste kwaliteit kan verwachten van onze specialisten. 

Ogen

Uw ogen zijn onze zorg. Wij verrichten niet alleen handelingen voor lenzen en brillen, maar ook preventieve oogcontroles zodat de gezondheid van uw ogen zo goed mogelijk wordt bijgehouden.  Alle handelingen waarvoor u bij Lens terecht kunt voor uw ogen zijn:

Lenzen


Brillen

Optometrische handelingen

Veel gestelde vragen

Mocht u niet in gelegenheid zijn om snel langs te komen, dan hebben wij een uitgebreide pagina vol met vragen die antwoord zouden kunnen geven op uw vraag. 

Oren

Onze audicien kijkt samen met u naar de meeste gepaste oplossing voor uw oren. Niet alleen gehoorapparaten worden aangemeten, maar ook speciale oordoppen voor bijvoorbeeld zwemmen.  Alle handeligen waarvoor u bij Lens terecht kunt voor uw oren zijn:

  • Hoortest/screening
  • Aanmeten hoortoestellen
  • Controle/bijstellen hoortoestellen
  • Onderhoud/schoonmaken hoortoestellen
  • Maatwerk gehoorbescherming

De huidige Lens filialen die uw gehoor kunnen controleren zijn Lens Rotterdam, Lens Berkel, Lens De Meern en Lens Vianen.