Topweek Lens Rotterdam

Van dinsdag 5 december tot en met zaterdag 9  december is de Topweek van Lens Rotterdam. U kunt gedurende de Topweek profiteren van extra groot voordeel op brillen en zonnebrillen uit onze gehele collectie. Gedurende de Topweek zijn er extra veel monturen van alle merken aanwezig, zodat u een uitgebreide keuze hebt. In de Topweek wordt er één merk speciaal uitgelicht. Van dat merk zijn er echt veel meer monturen aanwezig dan er normaal aanwezig zijn. 

Deze Topweek is ons Topmerk Vanni. De monturen van Vanni zijn te herkennen door het creatieve gebruik van kleurrijk acetaat. 

Voordelen en voorwaarden

  • U heeft uiteraard extra voordeel op bijna de gehele collectie: 35% korting op een complete bril en 20% korting op een zonnebril. Deze korting is zonder maximum;
  • De actieweekkorting is een kassakorting en wordt alleen verleend als het volledige bedrag wordt voldaan bij bestelling.
  • De actieweekkorting geldt op alle monturen , met uitzondering van de monturen van Lindberg en Chanel
  • De actieweekkorting geldt op alle zonnebrillen, met uitzondering van de zonnebrillen op sterkte van Maui Jim en Serengeti.
  • De actieweekkorting geldt niet in combinatie met andere kortingen of aanbiedingen.
  • U kunt de afspraak natuurlijk combineren met een reguliere lenscontrole of -aanmeting.

Goed om te weten

De actieweken zijn vanwege de grote voordelen populair en druk bezocht. We willen voorkomen dat we u door de drukte niet goed van dienst kunnen zijn. Om u goed te kunnen helpen verzoeken we u daarom een afspraak te maken, zowel voor de oogmeting als voor het uitzoeken van een bril of zonnebril.

Uiteraard kunt u ook voor uw oren terecht in lens Rotterdam

Lens Rotterdam beschikt over twee STAR geregistreerde audiciens die u graag helpen. U kunt bij ons terecht voor gehoortesten, het maken van gehoorbescherming en het leveren en onderhouden van hoortoestellen. U kunt een toestel gratis en vrijblijvend proberen. Wilt u graag een gehoortest doen of heeft u andere vragen? Onze audiciens helpen u graag verder