Actieweek Lens Culemborg

Van dinsdag 21 november tot zaterdag 25 november is de Actieweek van Lens Culemborg. U kunt gedurende de Actieweek profiteren van extra groot voordeel op brillen en zonnebrillen uit onze gehele collectie. Gedurende de Actieweek zijn er extra veel monturen van alle merken aanwezig, zodat u een uitgebreide keuze hebt. In de Actieweek wordt er één merk speciaal uitgelicht. Van dat merk zijn er echt veel meer monturen aanwezig dan er normaal aanwezig zijn. 

Deze Topweek is ons Topmerk Masunaga. Deze volledig in eigen beheer gemaakt monturen (zelfs alle onderdelen worden helemaal zelf gemaakt) staan bekend om hun unieke design en gedegen kwaliteit. Als u een Masunaga in de hand houdt, merkt u dat u echt een heel mooi product in handen heeft.

Voordelen en voorwaarden

  • U heeft uiteraard extra voordeel op de gehele collectie: 35% korting op een complete bril en 20% korting op een zonnebril. Deze korting is zonder maximum;
  • De actieweekkorting is een kassakorting en wordt alleen verleend als het volledige bedrag wordt voldaan bij bestelling.
  • De actieweekkorting geldt op alle monturen, met uitzondering op de monturen van Lindberg. 
  • De actieweekkorting geldt op alle zonnebrillen, met uitzondering van de zonnebrillen op sterkte van Maui Jim en Serengeti.
  • De actieweekkorting geldt niet in combinatie met andere kortingen of aanbiedingen.
  • U kunt de afspraak natuurlijk combineren met een reguliere lenscontrole of -aanmeting.

Goed om te weten

De actieweken zijn vanwege de grote voordelen populair en druk bezocht. We willen voorkomen dat we u door de drukte niet goed van dienst kunnen zijn. Om u goed te kunnen helpen verzoeken we u daarom een afspraak te maken, zowel voor de oogmeting als voor het uitzoeken van een bril of zonnebril.