Actieweek Lens Berkel

Van donderdag 23 november tot zaterdag 25 november is de Topweek van Lens Berkel. U kunt gedurende de Topweek profiteren van extra groot voordeel op brillen en zonnebrillen uit onze gehele collectie. Gedurende de Topweek zijn er extra veel monturen van alle merken aanwezig, zodat u een uitgebreide keuze hebt. In de Topweek wordt er één merk speciaal uitgelicht. Van dat merk zijn er echt veel meer monturen aanwezig dan er normaal aanwezig zijn. 

Deze Topweek is ons Topmerk Lunor, bekend door de klassieke en stijlvolle ontwerpen. 

Voordelen en voorwaarden

  • U heeft uiteraard extra voordeel op de gehele collectie: 35% korting op een complete bril en 20% korting op een zonnebril. Deze korting is zonder maximum;
  • De actieweekkorting is een kassakorting en wordt alleen verleend als het volledige bedrag wordt voldaan bij bestelling.
  • De actieweekkorting geldt op alle monturen en zonnebrillen, met uitzondering van de zonnebrillen op sterkte van Maui Jim en Serengeti.
  • De actieweekkorting geldt niet in combinatie met andere kortingen of aanbiedingen.
  • U kunt de afspraak natuurlijk combineren met een reguliere lenscontrole of -aanmeting.

Goed om te weten

De actieweken zijn vanwege de grote voordelen populair en druk bezocht. We willen voorkomen dat we u door de drukte niet goed van dienst kunnen zijn. Om u goed te kunnen helpen verzoeken we u daarom een afspraak te maken, zowel voor de oogmeting als voor het uitzoeken van een bril of zonnebril.

Al meer dan 50 jaar dé specialist in lenzen

Lens heeft altijd voorop gelopen in de ontwikkelingen rondom contactlenzen. Wij zijn in nauw contact met al onze leveranciers en vaak betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe lenzen. Bij vrijwel elke trend in contactlenzen lopen wij voorop. Zo waren wij één van de eersten die begonnen met daglenzen, nachtlenzen, het toepassen van Myopie controlerende lenzen, extra grote vormstabiele contactlenzen. En u kunt van ons aannemen dat wij altijd actief blijven op het gebied van vernieuwingen.

Uiteraard blijven wij uw vertrouwde adres voor uw gehoor

Lens Berkel is al vele jaren de audicien in Berkel en Rodenrijs. Onze drie star-geregistreerde audiciens staan zes dagen per week voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor hoortesten, het maken van gehoorbescherming en leveren en onderhouden van hoortoestellen. U kunt een toestel gratis en vrijblijvend uitproberen. Wilt u een keer en gehoortest doen of heeft u vragen? Neem contact op met de winkel (010-5120800) of loop even binnen. De koffie staat klaar voor u.