Hoe het begon

Onze eigen collectie is gestart om te zorgen voor een betaalbare bril erbij voor de contactlensdrager. De eerste ontwerpen waren degelijk, maar niet te opvallend, wat kleinere vormen in verband met de hogere sterkten en vooral scherp in prijs. Dit deel van de collectie houden we nog steeds in stand, want er is nog steeds vraag naar.

Stapje verder

In de ontwikkeling van het modebeeld zijn wij uiteraard mee gegaan. Zonder de doelen uit het oog te verliezen, zijn we ons iets meer gaan richten op ontwerpen die we bij andere merken niet kunnen vinden, zoals kleinere ronde en ovalen monturen, die nog steeds spaarzaam te vinden zijn bij andere merken. Daarbij zijn we ons ook meer gaan richten op betere materialen voor meer comfort en duurzaamheid, met in ons achterhoofd nog steeds de scherpe prijzen

Tot nu

Ondertussen is ons eigen label nog verder uitgebreid met een Lens-line die zeer modisch en mooi is. Onze bescheiden mening is dat onze eigen ontwerpen makkelijk naast andere mooie merken gehouden kunnen worden en dat ze het vergelijk met glans kunnen doorstaan. Met name omdat wij onze kennis vanuit de winkel (welke kleuren doen het goed, welke modellen doen het goed, welke pasvormen zijn goed) meenemen in onze ontwerpen, vinden wij ons eigen label heel erg sterk en verkopen we deze graag. We gebruiken alleen echte goede kunststof platen, daar waar veel modemerken steeds meer voor goedkopere en kwalitatief minder goede materialen kiezen. En nog steeds is ook de prijs erg scherp.