LINDBERG brillen: uniek Deens design

LINDBERG brillen zijn ontworpen volgens echt Deens design: klassieke elegantie en doordachte eenvoud zijn in harmonie met technische innovaties. De monturen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals titanium, acetaat, goud, platina, hoorn of diamant. De unieke mix van compromisloze aandacht voor details, gepatenteerde technologieën en ambachtelijk vakmanschap leiden tot tijdloze, elegante brillen. Ieder montuur is maatwerk en met de hand nauwkeurig afgewerkt.

Uniek aan een LINDBERG bril is dat overbodige details worden weggelaten. Zo hebben de monturen geen schroeven, lasnaden of nageltjes zodat alleen een elegant, minimalistisch design overblijft. Dit betekent dat de brillen niet alleen vederlicht en comfortabel zijn, maar ook ongelooflijk sterk en flexibel. Het is dan ook niet voor niets dat de uitzonderlijke designs bekroond zijn met tientallen prestigieuze awards.

Een LINDBERG montuur wordt geheel naar wens samengesteld; de materialen en details bepaalt u helemaal zelf. Geen massaproductie dus, maar een uniek design om uw persoonlijke stijl te benadrukken.


Benieuwd naar de nieuwste collectie van LINDBERG? Stap dan eens binnen bij Lens in Rotterdam Blijdorp om de stijlvolle brillen te passen.