Lunor brillen zijn tijdloos en verfijnd

In 1991 is Lunor begonnen met het produceren van handgemaakte monturen. Voor de prachtige ontwerpen, veelal met retro design, haalt de Duitse oprichter Gernot Linder zijn inspiratie onder andere uit de jaren ’30 en ’60. Dankzij Lunor zijn kwalitatief hoogwaardige monturen voor iedereen toegankelijk. Kom langs bij Lens in Rotterdam Blijdorp en bekijk of er een stijlvolle Lunor bril is die bij u past.

Lunor brillen voor de klassieke, moderne brillendrager

Al in de 19e eeuw hebben metalen frames een geheel tijdperk gekenmerkt en hebben momenteel een ware revival. Lunor brillen passen perfect in het modebeeld van nu! De brillendragers van Lunor betuigen smaak en stijl en hebben een scherp oog en waardering voor exclusieve, klassieke ontwerpen. De m9 collectie maakt ook geschiedenis door het klassieke design met een trendy metalen afwerking te combineren. De Lunor formule, klassieke brillen, geperfectioneerd in een modern design, past perfect bij iedere modestijl!

Evenwichtige vormen

Een Lunor montuur heeft een gebalanceerd ontwerp en harmonieuze proporties. Tijdens het ontwerpen van een Lunor montuur is de pretentie het ideaal. Door het gebruik van zorgvuldig uitgekozen grondstoffen, zoals edelstaal, hoogwaardige acetaat, goud en hoorn creëert Lunor telkens weer duurzame frames, welke van grote waarde zijn. De karakteristieke rustige rondingen staan iedereen goed en dankzij de verstelbare neuspads passen de monturen ook op iedere neus! Bovendien zijn Lunor brillen er zowel in rustige als uitgesproken kleuren: voor ieder wat wils dus.

Gehard staal, titanium, TR-90 én acetaat

Lunor levert handgemaakte brillen van hoogwaardig cellulose acetaat, vervaardigd uit één stuk uniek acetaat om onder andere kleurcontinuïteit te behouden. Voor sommige modellen betekent dit wel meer dan 200 arbeidsstappen voordat het montuur bij ons in de winkel ligt. Alle monturen zijn ontworpen, gerealiseerd en geproduceerd zonder enig compromis. De typische Lunor 5-punt scharnieren hebben een onderscheidende functie en weerspiegelen hoogwaardige kwaliteit van de duurzame acetaat frames. Verder zijn de tempels verbonden met het middelste deel door middel van functionele klinknagels en zorgen hierdoor voor het hoogste draagcomfort. Wat wilt u nog meer?

Afhankelijk van uw persoonlijke wensen kijken wij graag samen met u naar de perfecte Lunor bril. Kom langs bij Lens in Rotterdam Blijdorp om de monturen te bekijken en te passen.