Design met een gedachte

Markus Temming (Markus T) maakt zijn brillen degelijk, duurzaam en vakkundig. Handgemaakt in Duitsland uit de beste materialen. Met name de design-serie bestaat volledig uit hoogwaardig Beta-titanium. Dit zorgt niet alleen voor een minimalistische en strakke uitstraling, maar ook voor een lichte, degelijke en duurzame bril, waar u lang plezier van zult hebben.

Handgemaakt

De brillen worden in Duitsland handgemaakt onder toezicht van Markus T persoonlijk. De grondstoffen worden lokaal geproduceerd zodat ook de toeleveranciers kunnen worden gecontroleerd. De kwaliteitseisen zijn hoog, opdat u weet dat een u kwalitatief prima product op uw neus heeft.

Scharnierloos

Bent u bekend met het losser raken van het pootje waardoor ue de schroef aan moet (laten) draaien? Bij Markus T brillen is dat niet nodig. Deze monturen zijn met behulp van een speciale technische constructie gemaakt, waardoor er geen gebruik wordt gemaakt van schroeven.

Te personificeren

De monturen van Markus T kunnen vrijwel volledig voor u gemaakt worden. Vele verschillende modellen, met of zonder neusbrug, het soort veer (pootje), kleur, maat, er zijn duizenden mogelijkheden. Graag demonstreren wij u de mogelijkheden in onze winkel.