Theo Eyewear brillen: Even wat anders

Gangbaar en mainstream passen niet bij het merk Theo. Theo brillen zijn namelijk gedurfd, creatief en uitgesproken. De brillencollectie van Theo Eyewear is ruim en wordt meerdere keren per jaar vernieuwd met nieuwe eyecatchers en nieuwe verrassende combinaties van kleuren.

Meer dan een bril

Een Theo-drager is een individualistisch persoon en een echte trendsetter. Met een Theo bril draagt u kwaliteit, originaliteit en exclusiviteit. U draagt meer dan een bril, een waar kunstwerk namelijk! Heeft u een positieve kijk op het leven, staat u stevig in uw schoenen en houdt u van humor? Dan is een Theo bril voor u gemaakt!

Creatief tot de macht 2

Achter het merk Theo Eyewear schuilt een creatief tweetal, Wim Somers en Patrick Hoet. Dit zijn twee opticiens met elk hun eigen winkel die besloten zelf een collectie te beginnen onder de naam ‘Theo’. ‘Theo’ is een anagram voor ‘Hoet’. De grootste reden voor deze collab is dat ze beide hun klanten iets anders wilden aanbieden dan de mainstream billen die ze verkochten. Zo gezegd, zo gedaan: in 1989 verschenen de eerste Theo brillen. En baanbrekend waren ze alleszins! Bijna 30 jaar later worden de Theo brillen wereldwijd verkocht en met plezier gedragen.

Bent u benieuwd naar de brillencollectie van Theo? Kom dan langs Lens in Rotterdam om de parels te bekijken en te passen!