Tom Ford brillen: gedurfd, origineel en krachtig

Dit jaar komt designmerk Tom Ford met een collectie brillen die gedurfd, origineel én krachtig is. Er is volop keuze uit modellen: van de populaire cateye en aviators tot ronde, rechte en geometrische vormen. Ga voor een stoere look met een dikomrand zwart montuur, maak een statement met een hippe transparante bril of benadruk uw minimalistische stijl door te kiezen voor een titanium model met dunne randen. Wat u ook kiest, alle brillen kenmerken zich door de luxe afwerking, verfijnde details en een elegant design.

Brillen met een uniek design

De monturen van Tom Ford stralen een absoluut gevoel van luxe uit door het hoogwaardige materiaalgebruik en krachtige vormen. De unieke designs komen dankzij het mooie kleurenpalet goed tot hun recht. Wat dacht u bijvoorbeeld van goud, transparant, metallic of een mooie pastelkleur? Voor iedere persoonlijkheid heeft Tom Ford een perfecte match.

Bent u benieuwd geworden naar de adembenemende collectie van Tom Ford? Wij laten de elegante brillen graag aan u zien! We zijn zo enthousiast over het merk dat u in vier van onze filialen een Tom Ford bril kan bekijken. Stap gerust eens binnen bij Lens Utrecht, Lens Arnhem, Lens Deventer of Lens Rotterdam.